Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
Bilde Venabu

Fjelltur til Venabygdsfjellet

For ansatte og brukere ved Sagatun Brukerstyrt Senter - 15. juni -17. juni.

Da vi grunnet disse Coronatider har måttet avlyse flere turer, samt årets store topptur til Hallingskarvet har blitt avlyst, har Brukerstyret og administrasjonen blitt enige om at vi arrangerer tur til Venabu Fjellhotell, med omkringliggende flott natur. 

Dette er en friluftstur hvor vi forventer at alle som melder seg på, er med på aktivitetene. Vi kommer tilbake til egen turplan.  Vi regner ganske sikkert med at det blir en fjelltur på dag 2, ellers er det muligheter for fisking, ridning etc. i nærheten av hotellet. 

Egenandelen er på kr 500,-, som inkluderer: 
buss, overnatting i enkeltrom, middag på kvelden den dagen vi kommer opp, frokost, nistepakke og middag dag 2, samt frokost før hjemreise dag 3.  

Bindende påmelding innen fredag 29. mai. Egenandelen må innbetales senest fredag 12. juni. Grunnet Coronatider må vi fortsatt ta hensyn til smittevernreglene.  Les mer om dette her: Smittevernregler 

For nærmere informasjon kontakt: Carl på telefon 415 76  388 eller Stine på telefon 404 22 319. Det er totalt plass til 25 personer, så førstemann til mølla! 

Velkommen på tur! 

Hilsen Stine og Carl i Friluftslivgruppa. 

 

TILBAKE Del