Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
thumbnail Image 3 2

Høstturen til Skeikampen

04/11/2020

Alle var enige og så glade for at vi kunne gjennomføre en slik tur, på tross av koronaen. Kunne «glemme» den litt, være sosiale, kose oss, le, gå turer og ha et godt fellesskap med andre.  

Vi ble 17 personer fra ansatte og brukere av Sagatun denne dagen, noe som ble sosialt og fint på bussen vi leide inn for anledningen. 

thumbnail Image 2

«Det sosiale  har vært et stort savn, så godt å få reise på tur med denne gjengen»

Vi reiste opp fra Sagatun denne tirsdagen i september, og ved ankomst Skeikampen, der vi skulle overnatte på Thon hotellvar alle deltagerne klare til å starte fotturen nærmest umiddelbart etter innsjekkingDet ble inndelt i to grupper med hensyn til at alle skulle få en bra tur etter hvor langt de ville gå, en rute på 8 km, og en på drøye 13 km. Vi fordelte oss ganske likt på de forskjellige alternativeneder begge turene gikk rundt toppen av SkeikampenVærforholdene var bra, noe som bidro til at alle var kjempefornøyde denne dagen. 

 

« Skulle egentlig ikke gå den lange turen, men kastet meg med. Er så glad for det, føler på masse mestring»

« Så glad jeg ble med! gåturen var fin men det jeg trengte mest nå var det sosiale fellesskapet»

 

 hotellet koste vi oss med buffetquiz og kaffeI tillegg ble det også denne gangen et musikalsk innslag fra vårt musikkverksted ved Senteret, noe som gjorde dagen komplett. 

 

«Det å spise sammen med andre har vært et savn. Spiser alene hver dag, men å komme sammen til middag og frokost, gjør at jeg spiser mer også»

 

Onsdagen ble det en ny tur etter fritt ønske, der de aller fleste deltok. Noen  tok seg helt opp til toppen, på nok en godværsdag. 

thumbnail Image 1 4 

«Var livredd å gå ned bakken i unnarennet, men masse støtte og heiarop gjorde at jeg turdte  å gå ned»

«Klarte å komme meg på toppen i tåke og vind, så stolt av meg selv»

 

Vi var alle veldig fornøyd med oppholdet på Skeikampen, både utendørs og på hotellet. Vi takker for en flott tur og ser frem til neste tur sammen! 

 

          
TILBAKE Del