Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
Bilde3

Jubel og gledestårer der alle var stolte av hverandres bragd

Sommeren 2019 arrangerte Sagatun en topptur til Galdhøpiggen. Her kan du lese om Stine Bekkemellems erfaringer.

 

(Les hele saken)
Sagatun, ved prosjektleder Carl G. Sørum, var arrangør for turen som var et samarbeid mellom Sagatun, Crux, Sirahuset, Barm og tjenester for psykisk helse og rus i Hamar kommune. Det var tilsammen 30 deltakere med, og av dem kom 26 helt til topps! For alle var turen en stor mestringsopplevelse slik Stine forteller om her: 

Stine, som til daglig er nestleder i «Friluftsliv for alle» og frivillig på Sagatun, forteller om en enorm mestringsfølelse i å ha gjennomført denne turen, som besto i å vandre over en isbre med sprekker samt det å bestige 1.629 høydemeter for å komme opp på 2469 meter, som føles som å stå på Norges tak! Det å gjennomføre en slik bragd gjør noe med en, en frihetsfølelse i en hverdag som ellers preges av ulike utfordringer, gjør noe med en. Turopplegget var helt topp, der alle kunne føle på et spesielt samhold etter endt dag. Det å bestige Norges høyeste fjell har gjort noe med meg som menneske, det å kjenne på styrken en får etter en slik tur, har gitt meg mot. Mennesker sliter med mange krevende og utfordrende ting i livene sine, det å kunne ta denne turen sammen med en slik herlig gjeng og mestre det å bestige "Norges tak" er noe jeg sterkt kan anbefale andre, det styrker mestringsfølelsen og gir selvtillit. 

2019 alle pa toppen av Galdhopiggen


Sommeren 2020 planlegger vi å arrangere en ny topptur,
denne gangen til Hallingskarvet. Les mer her ved å trykke på linken: Hallingskarvet

Nå oppfordrer vi alle til å holde seg form gjennom den krisen vi nå er inne i, slik at vi i fellesskap kommer oss på ny topptur til Hallingskarvet i 2020! 

Bildetekst til øverste bilde: Stine nr 3 fra høyre

TILBAKE Del