Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55

Golf

Golf

Frammøte tirsdager kl 11.00

  • Om sommeren på driving rangen, rødt golfanlegg 200 m før nedkjøring til Atlungstad Golfbane. Om Vinteren på Espern Aktivitetsenter 
  • Åpent for deg som vil lære å spille golf både nybegynnere og viderekommende. Tilbudet er gratis.
  • Det vil gjennom treningsdagene bli mulighet for å trene på ulike ferdigheter som man trenger for å kunne spille på banen. Vi har en dyktig og hyggelig instruktør og 3 trivelige frivillige personer fra Golfklubben som kan følge opp med ulikt spill, slag, nærspill og spill på banen.
  • Vi har lagt opp et program som gjør at det blir mulighet å ta «Veien til Golf» (golfkortet) og selvstendig spill om man ønsker det.
  • Tirsdager vil vi kunne dele gruppa slik at de som er klar for banespill kan gjøre det og de som trenger mer trening på lange og korte slag får det. Vi har et mål om å gi den enkelte mestringsglede og utvikling i golftilbudet. 
  • Det vil alltid være mulighet for instruksjon og oppfølging med unntak av juli måned da det er mulighet for trening men uten instruktør.
  • Vi legger opp til en utflukt i løpet av høsten for å treffe andre grupper til spill og hygge.
  • Ved siden av Drivingrangen er det også en korthullsbane der alle kan spille. Hvor vi vil buke litt tid for å lære oss spill på bane og regler i golf spillet.

 

Arrangør for tilbudet er Sykehuset Innlandet. Og det jobbes for at dette kan bli ett varig tilbud. Sagatun deltar i dette med deltagere, og flere fra Sagatun tok også «veien til golf kurset» i 2015 og har dermed noen godkjente golf spillere. Som å med godkjenning kan ta med seg brukere ut på bane. Golf er sosialt og tilbakemeldinger går også på at mange bruker også dette som en terrapi og avkobling i hverdagen. 

Mer informasjon om golf som terpai finner du  på : www.golfsomterapi.no

For mer informasjon: ta kontakt med Geir Risbakken på 404 94 774 
E-post: geir@sagatun.no

TILBAKE DEL