Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
Bilde fra karusellen

Golf

Sagatun deltar i prosjektet "Golf som terapi" i regi av Enhet for Kultur og helsefremmende arbeid i Sykehuset Innlandet og Atlungstad golf. 

Frammøte tirsdager kl 11.00 med Avreise fra Sagatun kl 10:45

  • Om sommeren på driving rangen, rødt golfanlegg 200 m før nedkjøring til Atlungstad Golfbane. Om Vinteren på Espern Aktivitetsenter 
  • Åpent for deg som vil lære å spille golf både nybegynnere og viderekommende. Tilbudet er gratis.
  • Det vil gjennom treningsdagene bli mulighet for å trene på ulike ferdigheter som man trenger for å kunne spille på banen. Vi har en dyktig og hyggelig instruktør og 3 trivelige frivillige personer fra Golfklubben som kan følge opp med ulikt spill, slag, nærspill og spill på banen. Hver tirsdag i sommer halvåret har vi en PRO trener som er med oss di første 50 minuttene. Etterpå er det mulighet for å trene på egen hånd med støtte fra godkjente golfere. Det er også mulighet for spill på korthulls bane.
  • Vi har lagt opp et program som gjør at det blir mulighet å ta «Veien til Golf» (golfkortet) og selvstendig spill om man ønsker det. Golf kortet får du gratis igjennom å delta i gruppen.
  • Tirsdager vil vi kunne dele gruppa slik at de som er klar for banespill kan gjøre det og de som trenger mer trening på lange og korte slag får det. Vi har et mål om å gi den enkelte mestringsglede og utvikling i golftilbudet. 
  • Det vil alltid være mulighet for instruksjon og oppfølging med unntak av juli måned da det er mulighet for trening men uten instruktør.
  • Vi legger opp til en utflukt i løpet av høsten for å treffe andre grupper til spill og hygge.
  • Ved siden av Drivingrangen er det også en korthullsbane der alle kan spille. Hvor vi vil buke litt tid for å lære oss spill på bane og regler i golf spillet.

* Om vinteren har vi spill på simulator. Der vi spiller på driving range og øver på teknik. Og der vi spiller på bane. På simultoren har vi tilgang på mange golf baner fra hele verden. Så det er mulig å spille golf sjøl om vinteren. Tidspunktet er det samme som om sommern kl 11:00 med avreise kl 10:45.

Arrangør for tilbudet er Sykehuset Innlandet. Og det jobbes for at dette kan bli ett varig tilbud. Sagatun deltar i dette med deltagere, og flere fra Sagatun tok også «veien til golf kurset» i 2015, 2016 og 2017 og har dermed noen godkjente golf spillere. Som å med godkjenning kan ta med seg brukere ut på bane. Golf er sosialt og tilbakemeldinger går også på at mange bruker også dette som en terrapi og avkobling i hverdagen. 

Mer informasjon om golf som terpai finner du  på : www.golfsomterapi.no

For mer informasjon: ta kontakt med Geir Risbakken på 404 94 774 
E-post: geir@sagatun.no

TILBAKE Del