Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55

Musikkverksted

Musikkverksted

I kjelleren har vi et musikkstudio som består av kontrollrom, innspilling/øvingsrom og oppholdsrom. Her er mulighetene mange og det har blitt brukt til alt fra cd innspilling, gitar timer og videoredigering. Her er det opp til den enkelte bruker og komme med innspill.

Lyttegruppe

Torsdager kl 10:00

Musikk er noe vi gjør, og det er noe vi kan gjøre sammen. Vi møtes og deler musikk sammen med hverandre, helt uten krav om forkunnskaper. Alle har et forhold til musikk, og alle er ekspert på sin egen musikksmak.

Vi lytter til musikkønsker og tilpasser gruppen etter hvem som kommer. Det er opp til hver enkelt om en ønsker å bidra med sangønsker og samtale om musikken, eller om en bare tar turen innom for å lytte. Ingen musikalsk bakgrunn er nødvendig, og hvem som helst kan møte opp. Velkommen!

Ansvarlig: MusikkterapeutJon Steinmo Hernæs, telefon: 406 25 790, e-post: jon@sagatun.no

Sagarockers:

SagarockersLogo


Hvem er vi:
Saga Rockers er en bred gruppe folk som møtes for å spille, i ulik alder og med ulik musikkbakgrunn. Noen har lang erfaring fra samspill, og noen har aldri spilt sammen med andre før de kommer hit. Vi ønsker oss alltid flere musikere!

guitar 756327  

Konsertvirksomhet:
Vi ønsker også å vise oss frem gjennom konserter og ulike musikkoppdrag. Medlemmer fra Saga Rockers underholder ved store og små begivenheter, både inne på Sagatun og ute i lokalsamfunnet. Vi tror at Saga Rockers kan være med på å bryte ned stigma omkring psykiske helse og rusproblematikk ved å være aktive deltakere i samfunnet, og ved å spille fletta av dem som hører på.

Ansvarlige:
Musikkterapeut: Jon Steinmo Hernæs, telefon: 406 25 790, e-post: jon@sagatun.no
Kim Nybakken er gitarist og aktiv musiker, blant annet i thrash metal-bandet Wyruz, og han er tidligere belønnet med medmenneskeprisen fra Mental Helse Hamar. I tillegg til å drifte Sagatun har Kim stått for utviklingen av musikktilbudet sammen med brukerne.

For mer informasjon og opptak: ta kontakt med musikkterapeut: Jon Steinmo Hernæs,
telefon: 406 25 790, e-post: jon@sagatun.no 
eller Kim Nybakken på 400 91 368, e-post: kim@sagatun.no

 

TILBAKE Del