Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55

Musikkverksted

Musikkverksted

I kjelleren har vi et musikkstudio som består av kontrollrom, innspilling/øvingsrom og oppholdsrom. Her er mulighetene mange og det har blitt brukt til alt fra cd innspilling, gitar timer og videoredigering. Her kan alle komme med forslag på hva de ønsker å øve på.

Er du glad i musikk, lytte til musikk, synger, spiller et intrument - eller har lyst til å bli flinkere til dette, da er du hjertelig velkommen til musikkverkstedet vårt!

Hvem er vi:
Saga Rockers er en bred gruppe folk som møtes for å spille, i ulik alder og med ulik musikkbakgrunn. Noen har lang erfaring fra samspill, og noen har aldri spilt sammen med andre før de kommer hit. Vi ønsker oss alltid flere musikere, så her er det bare å bli med!

guitar 756327  

SagarockersLogo

Musikkverksted:
Vi ønsker også å vise oss frem gjennom konserter og ulike musikkoppdrag. Medlemmer fra Saga Rockers underholder ved store og små begivenheter, både inne på Sagatun og ute i lokalsamfunnet. Vi tror at Saga Rockers kan være med på å bryte ned stigma omkring psykiske helse og rusproblematikk ved å være aktive deltakere i samfunnet, og ved å spille fletta av dem som hører på.

Tid: mandager og torsdager kl 12.00
Sted: Sagatun

 

Lyttegruppe
Musikk er noe vi gjør, og det er noe vi kan gjøre sammen. Vi møtes og deler musikk sammen med hverandre, helt uten krav om forkunnskaper. Alle har et forhold til musikk, og alle er ekspert på sin egen musikksmak.

Vi lytter til musikkønsker og tilpasser gruppen etter hvem som kommer. Det er opp til hver enkelt om en ønsker å bidra med sangønsker og samtale om musikken, eller om en bare tar turen innom for å lytte. Ingen musikalsk bakgrunn er nødvendig, og hvem som helst kan møte opp.

Tid: torsdager kl 10.00
Sted: Sagatun
  

 

Sagatun lett og blandakor
Et kor som minner om allsang - eller allsang som minner om kor

Sagatun sitt eget blandakor er et tilbud til de som enten er glad i å synge, lyst til å prøve å lære seg til å synge eller vil prøve seg på noe helt nytt!

Tid: annenhver torsdag kl 16.00
Sted: Sagatun


Hvorfor bli med i musikkverkstedet: 

  • Nye bekjentskap
  • Fellesfølelse
  • Hever humør og sinn
  • Ny læring
  • Man blir aktivisert
  • Ny innsikt i egen stemme og instrument
  • Samhold og fellesskap

Krav: Det er et lavterskel musikktilbud hvor det er absolutt ingen krav om forkunnskaper eller erfaring. Man spiller og synger med sitt eget utgangspunkt. Det er ingen store krav om å beherske et instrument fra før, men et grunnleggende kunnskapsnivå og en tydelig motivasjon om å lære er anbefalt.

Ansvarlig: Musikkterapeut Jon Steinmo Hernæs, telefon: 406 25 790, e-post: jon@sagatun.no

For mer informasjon og opptak: ta kontakt med musikkterapeut Jon Steinmo Hernæs, telefon: 406 25 790, e-post: jon@sagatun.no

 

TILBAKE Del