Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
Musikk

Musikkverksted på Sagatun

Dette er noe av det musikkgruppa på Sagatun jobber med. Har du lyst til å være med? Ta kontakt med Kim Nybakken på telefon 400 91 368. 

Musikkverkstedet med Sagarockers i spissen har nylig hatt oppstartsmøte for det nye året. Det dukket opp en energisk gjeng på møtet og det er bra ettersom vi har en del store prosjekter dette året. 

Sagarockers vil fortsette som i fjor med øvinger på mandager (aspiranter) og torsdager (hovedband) fra kl. 12.30- 15.00. Arrangementer vi skal delta på så langt er Sommerfesten i juni og «Tett på Hamar» i november. Sagarockers tar på seg spilleoppdrag eller kulturelle innslag ved forespørsel, ta gjerne kontakt med Kim Nybakken. 

Verkstedet vil i år ha ett mye større fokus på Recovery da dette er en del av stor satsingen til Sagatun med prosjektet «Knutepunkt for recovery». (se eget skriv).

Vi inviterte derfor inn Mariann Haukland for å holde et lite foredrag om recovery, empowerment og kommunikasjon. Dette for å gi oss noen innspill og inspirasjon til vårt eget lille prosjekt: «Musikk som kommunikasjon, empowerment og recovery». Mot våren vil vi ha faste dager med gruppearbeid hvor vi vil lage et foredrag som vi skal holde på ett av de faste recovery verkstedene vi har her på Sagatun. Stikkord i vårt foredrag vil være «Musikk som redskap for å styrke, gi kraft, makt og mot, kontroll, medvirkning og vilje til endring for å finne mening i livet.»

Alle som vil kan bli med i prosjektet bare en er musikk interessert i en eller annen form, ta kontakt med Kim Nybakken for mer info. Vi ønsker alle velkommen til ett nytt og spennende år! 

BILDEGALLERI

TILBAKE DEL