Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
Rockovery

Velkommen til Rockovery Innlandet 2019

Rockovery Innlandet er et musikkarrangement med bedringsprosesser og livsmestring i fokus, der vi skal nyte musikk, engasjement og samhold! 

Rockovery ble startet for å tilby gode musikkopplevelser og sterke musikalske minner under profesjonelle scene-forhold, for mennesker som ikke ellers har andre muligheter for å vise seg frem for et publikum. Rockovery handler også om å tydeliggjøre behovet for tilrettelagte musikkaktiviteter for mennesker med ulike livsutfordringer. Og sist, men ikke minst, så har Rockovery et uttalt mål om å bryte ned stigma og fordommer i kulturen, gjennom å vise frem hvilke flotte og ressurssterke mennesker som ofte møter motstand i hverdagslivet og i samfunnet. Alle har en psykisk helse, og Rockovery retter fokus mot ressursene som finnes i hver enkelt, til tross for utfordringene mennesker ellers har å leve med.
 
Rockovery ble etablert av musikkterapeuter i Oslo i 2016, har siden spredd seg til Bergen og Fredrikstad, og arrangeres nå for aller første gang i Innlandet. Rockovery Innlandet er initiert av musikkterapeut Adrian Wangberg Seberg ved Sagatun Brukerstyrt Senter på Hamar og ved Enhet for Kultur og helsefremmende arbeid på Sanderud, i tett samarbeid med musikkterapeut-kollega Ola Mo, ved Sykehuset Innlandet på andre siden av Mjøsa. Arrangementet arrangeres i samarbeid mellom blant annet Sagatun Brukerstyrt Senter, Sykehuset Innlandet, Verdensdagen for psykisk helse, Hamar kulturhus, Sør-Odal kommune og Norsk forening for musikkterapi.
Møt opp i Hamar kulturhus, klubbscene Rolf Jacobsen, 9. oktober kl 18.00. Gratis inngang.
Har du spørsmål, kontakt Adrian Wangberg Seberg på e-post: adrian@sagatun.no eller på mobil: 406 25 790.

 

TILBAKE Del