Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
Artikkelbilde av Robert

"Jeg hadde behov for noe mer i hverdagen enn det å sitte hjemme"

Sagatun Brukerstyrt Senter gir tilbud om aktivitet, sosial kontakt, arbeidstrening, kurs- og kompetanseheving, selvstyrking med mer, samtidig som det er en møteplass for brukere og fagfolk. Robert 30 år fra Hamar bidrar på Lavterskel Arbeid. Han kom til Sagatun i Mars 2016.

 «Da jeg kom til Sagatun hadde jeg behov for noe mer i hverdagen enn bare det å sitte hjemme», Sier Robert.

 «Sagatun er en plass hvor det er akseptert å ha en dårlig dag. Det er et hyggelig miljø her og alle er inkluderende. Du har noe å gjøre når du kommer hit»

Hva har du bidratt med siden du kom hit?

«Vi har pusset opp huset bak Sagatun, malt og skrapt ett rom i 2 etg. Vi har bygd utedo og vedskål ved koia som Sagatun Brukerstyrt Senter leier av Løten Allmenning.»

Har du vært med på andre aktiviteter ved Senteret?

«Du får være med på mye forskjellig her. Jeg har vært med på fjellturer med overnatting, Recovery Verksted og hørt på Hans-Erik Dyvik Husby på Prøysenhuset. Det var artig å få med seg. Det er sånne ting jeg ikke hadde deltatt på hvis jeg ikke hadde begynt her på Sagatun.»

Har du noen råd til de som sitter hjemme og vil ha noe mer i hverdagen?

«Du må tørre å gå ut døra, kanskje finne ett sted som eksempel her på Sagatun. Der det er en aksept for å ha en dårlig dag. Og når du kommer hit, så ikke nøl med å bli med på det som skjer og dele dine interesser» sier Robert

Robert forteller at han er valgt inn i Brukerstyret. Men at han er litt ny i rollen så han har ikke helt kommet inn i det. Vi takker for at Robert stilte opp og ønsker han og det nye Brukerstyret lykke til.

 

 

 

TILBAKE Del