Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
20170828 133110

En takk til Brukerstyre 2017

Mandag den 28.08.17 ble det avholdt årsmøte i Brukerstyret. 

Det «gamle» brukerstyret ble takket av for sin jobb og det ble valgt nytt styre.På bildet er det styret som gikk av, som ble takket for sin innsats av daglig leder, Kårhild Husom Løken. På bildet er (fra venstre) Stig L, Rune L, Berit L, Kristian L og Irene L. Nye medlemmer i brukerstyret er Dan, Kristian, Liv, Knut, og Bent. Bilde og mer informasjon kommer så snart det nye styret har fått konstituert seg. 

Det ble også gjort noen endringer i brukerstyret, som ble behandlet som innkommet sak. Brukerstyret får med seg en ansatt som sekretær og støtte for brukerstyret. Vedkommende har ikke stemmerett, kun møte- og uttalerett. Brukerstyrets medlemmer er redusert til fem personer og alle er faste representanter i brukerstyret. Det velges ikke inn vararepresentanter. Ordningen prøves ut og evalueres før neste årsmøte.

Kårhild ønsket det nye styret velkommen og understreket betydningen av å ha et aktivt brukerstyre på Sagatun for å sikre at tilbudet til enhver tid er i tråd med brukernes ønsker og behov.

 

TILBAKE Del