Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
thumbnail IMG 3299

Storslått gave til brukerne fra Sanitetsforeningen

Det var god stemning og stor glede da Sanitetsforeningen kom på besøk og overleverte en gave på kr 20 000,- til Sagatun Brukerstyrt Senter. 

Les også innslaget i HA her: Den generøse gaven sikrer det populære tilbudet for de som trenger det mest - Hamar Arbeiderblad (h-a.no)

Gaven skal gå til aktivitet for brukerne og det var leder i Brukerstyret Anders Mortensen som tok imot gaven på vegne av Sagatun. Anders takket for gaven på vegne av Brukerstyret. Brukerstyret er veldig takknemlig for gaven og sier at pengene skal bli brukt på en god måte gjennom sommeren, slik at de kommer flest mulig til gode. Sagatun skal være åpent i hele sommer og når de ansatte har ferie, vil fire av de som ellers jobber som frivillige, være vikarer og fordele ansvaret seg imellom. Anders er en av dem som skal være vikar.

Anders har også tatt initiativ til å starte et tilbud han kaller #oppommårran. Det er et tilbud om å møtes kl. 09.00 med medbrakt frokost, spise sammen og få en god start på dagen i sosialt fellesskap. Etter frokosten går de som ikke skal på en annen aktivitet, en tur sammen i nærområdet. Dette har blitt et veldig populært tilbud og det er god stemning når frokostgjengen møtes!

Felles måltider er viktig for oss alle. Maten smaker mye bedre når den kan nytes sammen med andre, og det er også mye lettere å lage god og næringsrik mat enn når man bare finner seg noe i full fart alene. Derfor ønsker Brukerstyret at pengene fra Sanitetsforeningen skal gå til felles måltider gjennom sommeren. Det kan være frokost, lunsj eller felles grillmat. Det bestemmer de som vil bruke tilbudet på Sagatun i sommer, sammen med vikarene. All mat lages i fellesskap, den skal være god og nærende for kroppen og den skal være gratis for brukerne.

Når kronaen er «avblåst» ønsker Brukerstyret å lage en skikkelig grillfest for alle på Sagatun for å feire gjenåpningen! Det vil det også være penger til av den rause gaven som Sanitetsforeningen har gitt til Sagatun!

De fire hyggelige damene fra Sanitetsforeningen som overleverte gaven, var også veldig interessert i å høre mer om Sagatun og hvilket tilbud som er der. De gav uttrykk for å være veldig imponert etter å ha fått en omvisning og grundig orientering av daglig leder Kårhild Husom Løken. Til høsten vil de invitere brukere og ansatte fra Sagatun til å komme på et medlemsmøte og fortelle om hva vi holder på med, og hva det betyr for de som benytter seg av tilbudet. Da vil også noen av musikerne være med og bidra med underholdning, noe damene fra Sanitetsforeningen sa at de gledet seg stort til.

Vi takker så mye for rauseheten fra Sanitetsforeningen.

TILBAKE Del