Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
money 2696228

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan unngå eller håndtere gjeld?

22/03/2022 Kl. 09.00

Sagatun og NAV Hamar har planlagt et kurs i gjeldshåndtering. Dette er en utdyping av temaet gjeld etter kursene i hverdagsøkonomi, men du kan gjerne delta selv om du ikke var på kursene i hverdagsøkonomi.

Hege Strand fra NAV Hamar vil snakke om økonomi og gjeld og noen av mulighetene for å løse en vanskelig økonomisk situasjon, eller hvordan unngå det. Økonomi og levekår er en viktig del av Sagatun`s Recoverybaserte tenkning, og har mye å si for livskvalitet og opplevelse av mestring!

Det første kurset, Modul 1 ga en generell innføring i hverdagsøkonomi, og var «første steg» til å få mere oversikt og kontroll over økonomien. Vi planlegger å holde dette kurset igjen til høsten.

Modul 2: Gjeldshåndtering er for deg som ønsker å ta grep for å bedre din personlige økonomi, eller deg som ønsker å forebygge eller løse en vanskelig økonomisk situasjon.

I løpet av kurset vil vi gi deg kunnskap om hvordan du kan ta forebyggende grep, eller hvordan du kan håndtere regninger og gjeld.

Innholdet i kurset er for deg som har eller er i ferd med å opparbeide deg gjeld, eller som ønsker å vite mer om temaet. Et aktuelt spørsmål kurset gir svar på er hva man kan gjøre om man får en regning, men ikke har penger til å betale.

Innhold:

•             Personlig økonomi

•             Gjeld

•             Inkasso

•             Utleggstrekk

•             Gjeldsrådgivning – økonomi- og gjeldsrådgivningstelefonen

•             Gjeldsordning

Her får du gode råd og tips.

Høres dette ut som noe du kunne tenkt deg?

Kurset gjennomføres på Sagatun.

 

Dato: 22. mars 2022 fra kl. 9.00-11.30

Interesse for kursene meldes til Cecilie på mobil 45419164 eller mail til: cecilie@sagatun.no eller på liste på Sagatun.

 

 Nav logosagatun logo vektor rod 1 6537

 

TILBAKE Del